Nova edició d’Ecoemprenedors pel Clima a Barcelona, ECO4CLIM16!

Enguany organitzem la segona edició d’Ecoemprenedors pel Clima a Barcelona!

BwCS serà, juntament amb la UOC i Ecopreneur.eu (Federació Europea de Negocis Sostenibles), l’organitzador de la segona edició d’Ecoemprenedors pel Clima, la Setmana Internacional de l’Economia Verda i el Moviment pel Clima a Barcelona. Dins la missió de BwCS d’impulsar la sostenibilitat empresarial, valorem aquesta setmana com una gran oportunitat per reunir diferents parts interessades – institucions, societat civil, emprenedors, empreses, etc- en un espai de co-creació en el qual es puguin formular idees i propostes de solució als reptes del canvi climàtic, així com afavorir el desenvolupament d’una xarxa local, nacional i/o internacional de negocis sostenibles.

Ecopreneurs for the Climate (ecopreneurs4climate.org) és una iniciativa internacional que vol donar visibilitat i escalar solucions empresarials socialment i ambientalment responsables que permetin afrontar els reptes del canvi climàtic i els Acords de París. En definitiva, es tracta d’una iniciativa per promoure i enfortir l’economia verda local amb activitats, laboratoris d’innovació i premis.

Les jornades d’enguany, batejades com a ECO4CLIM16, amplien horitzons i, a banda de ciutats europees, incorporen participants de països del Magreb, Orient Mitjà, SudÀfrica i Llatinoamèrica, de manera que es converteixen en un esdeveniment descentralitzat amb un gran potencial per crear una xarxa internacional de negocis sostenibles que permeti intercanviar idees i solucions. Per tal de continuar impulsant els emprenedors i les Pimes, es manté el certamen “Premis Campions del Clima” .

Barcelona no hi podia faltar! T’esperem divendres 28 d’octubre a la Seu Central de la UOC.